Om att inreda med tavlor

Publicerat av Roger den

Det är enkelt att använda stämningsskapande tavlor för att förändra känslan i ett rum.

”Tänk att låta hemmets tavlor följa årstidernas växlingar”.

Människan har alltid prytt sina omgivningar med konst. Här kan du läsa mer om tavlornas historia

Att inreda sitt hem är för många människor inte bara en hobby utan en livsstil Att hitta lämplig dekoration av sina väggar är en stor del av den livsstilen. En fototavla är en kreativ och modern väggdekoration som väcker dina sinnen. Att köpa fotokonst online är ett bekvämt sätt att skapa stor förändring i ditt hem. När du handlar via nätet har du gott om tid att söka bland olika motiv tills du hittar de som faller dig perfekt i smaken, allt utan stress. Samtliga verk är signerade av fotokonstnären.

Du kan till exempel välja att låta motiven gå ton i ton med din vägg för att skapa harmoni. Det är också snyggt att skapa en så kallad fotovägg med hjälp av fotokonst. Välj då olika motiv i varierande storlekar och häng upp dem i en grupp. Här är det fint om du låter motiven ha någon form av gemensam nämnare som till exempel färg eller objekt som till exempel månen..

Det bästa med fotokonst är naturligtvis lyftet den ger till hemmet, men också möjligheten att spegla din personlighet i din inredning. Att varje dag titta på motiv som du finner vackra känns dessutom bra för själen. Det är också lätt att förändra efter till exempel årstid eller humör genom att helt enkelt byta motiv när andan faller på. När du botaniserar i det breda utbudet kommer du snabbt att upptäcka att det finns en fototavla eller flera som matchar din personliga stil perfekt och ger ditt hem det där lyftet du känner att du behöver. När hemmet känns lite tråkigt och trist är det ofta just konst på väggarna som saknas.

Vi vill med våra bilder förmedla upplevelser. En genuin bild av den värld vi älskar. Samtidigt försöker vi förmedla olika stämningslägen och har i någon mån sorterat bilderna efter färg och stämningar så att du kan passa in det i ditt eget tema. Hos oss finns alla möjligheter att hitta fotokonst som kompletterar och lyfter just ditt hem.

De flesta av våra verk har en obegränsad upplaga men för dig som vill ha något riktigt unikt kan du under kategorin ”Unikt” välja de konstverk som bara finns som numrerade motiv från 1 till 10 eller 1 till 5. Självklart signerade av fotokonstnären.

Våra bilder är printade på kraftigt, miljövänligt papper. Pappret återger bläckets färgtoner och skuggor på ett naturligt sätt och bleks inte av solljus. Att vi bara valt fotopapper som medium har med vårt miljötänkande att göra. Läs mer om det här:


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 5 =