Om Bildkonster

Köp bilder, tavlor, fototavlor, väggdekor och fotokonst!

Vi är specialiserade på att leverera högklassig fotokonst på ett hållbart sätt. Det innebär inte att vi räddar världen när du köper en tavla, men det blir lite bättre för varje tavla som du köper.

Om
Här i vårt galleri kan du hitta utsökt fotokonst. Vi har bilder för varje behov som tillverkats på ett så hållbart sätt som det bara är tekniskt möjligt. Vill du ha något som inte finns upptaget i vår webbshop? Vi samarbetar med flera tryckerier och leverantörer och klarar allt från tapeter till rollups. Vårt mål är att du med gott samvete ska kunna njuta av vår bildkonst och fototavlor.

Vision
Vi ska leverera högkvalitativ och gärna lokal fotokonst, på ett hållbart sätt till privatpersoner, företag och organisationer. Vår produktion sker med så väl kundens som miljöns bästa för ögonen.

Vårt miljöarbete
Vi tänker som så att, om vi satsar på miljön så vinner vi alla på det i längden. Ingen kan längre bara se till den berömda sista raden. Miljö och miljöansvar är precis lika viktigt. Därför arbetar vi hårt för att förbättra miljön i varje del av vår tillverkning. Vi använder miljöcertifierat bläck och återanvänder färgpatroner.

Självklart är vårt fotopapper av högsta kvalitet och framtaget på ett så hållbart sätt som möjligt. Vi ställer ytterst hårda miljökrav på våra samarbetspartners. Vi hoppas kunna lämna över en lite bättre jord till våra barn och därför planterar genom Vi-skogen, fem träd i östra Afrika för varje tavla som säljs. Varje träd binder kol och producerar syre. Eftersom vi försöker arbeta hållbart har vi helt valt bort att erbjuda massproducerade ramar, även om vi vet att vi förlorar några kunder på grund av det. Och du som orkat läsa det här och insett att vi drar åt samma håll ska ha en liten bonus: Miljörabatt2019 låter dig få en rabatt på 200 kr i kassan… (Överkursen: vill du veta hur mycket kol som binds och syre produceras av ett träd?)

Va? Varför har ni inga ramar?
Vi anser att ramar är något personligt. Att massproducera ramar till försäljning känns inte alls miljömedvetet.
”Det finns ju andra material” kanske någon tycker då. Låt oss prova hur det ser ut ur miljösynpunkt. Vilka övriga material står till buds? Plast? Aluminium? Stål? Glas? Inget av dessa material är bättre än trä. Därför rekommenderar vi alla våra kunder att gå till närmaste loppis, köpa en gammal ram som passar och sedan beställa en ny tavla till den. Eller kanske har du en ram hemma till en tavla du tröttnat på? Skaffa en ny bild. Det här är också orsaken till att vi valt bort canvas som material då det förutom bilden kräver en spännram. Miljövinsten är att frakterna blir både lättare och mindre skrymmande.

Garanti
Självklart garanterar vi att de verk du köper uppfyller våra höga krav. Skulle du var missnöjd av någon anledning så hör du av dig och gemensamt löser vi eventuella problem. Du når oss enklast via epost: shop@bildkonster.se eller via telefon 0733 82 37 17

Speciallösningar
Har du speciella behov i form av storlek eller material. Hör av dig. Vi kan lösa det mesta, på ett hållbart sätt!