Tavlor och fotokonst med miljöansvar

Publicerat av Roger den

Tavlor till varje smak och vägg! Alla våra tavlor tillverkas och levereras klimatkompenserat. Vi har fotokonst, abstrakta tavlor och tavlor med text. Roliga texttavlor, finurliga tavlor med text, kärleksord och citat.

Med nya tavlor på väggen ökar du garanterat trivseln i vilket rum som helst. Hos oss på Tavlor online kan du enkelt köpa tavlor online med fri frakt. Vi har ett brett sortiment av tavlor i både färg och svartvitt och många kategorier och teman att välja från. Vi hjälper dig även med dina egna bilder, att skapa bilder, sätta samman montage eller att restaurera foton. Ring eller maila för bästa pris.

Vi har tavlor för vardagsrum, sovrum, matrum, kök, hall och badrum eller andra rum som behöver piffas upp. Vi har även tavlor för offentliga miljöer, kontor och väntrum. Titta i vår webbutik, där kan du köpa tavlor som passar just dig.

Vi är proffs på att tillverka högklassig fotokonst och vackra tavlor på ett hållbart sätt. Det innebär inte att vi räddar världen när du köper en tavla, men tillsammans gör vi den lite bättre.

Om
I vår webbutik kan köpa vackra tavlor och få inspiration. Vi har alla möjliga teman och stämningslägen, kort sagt tavlor för varje behov. Tillverkningen sker på ett så hållbart sätt som det bara är tekniskt möjligt. Både tillverkning och leverans klimatkompenseras.
Vill du ha något som inte finns upptaget i vår webbshop? Vi samarbetar med flera konstnärer, tryckerier, leverantörer och klarar allt från tapeter till rollups. Vårt mål är att du med gott samvete ska kunna njuta av vår bildkonst och fototavlor.

Vision
Vi ska leverera vackra och högkvalitativa tavlor och fotokonst, gärna med lokal anknytning, på ett hållbart sätt till privatpersoner, företag och organisationer. Vår tillverkning sker med så väl kundens som miljöns bästa för ögonen. 

Vårt miljöarbete
Vi tänker att, om vi satsar på miljön så vinner vi alla på det i längden. Ingen kan längre bara se till den berömda sista raden. Miljö och miljöansvar är precis lika viktigt. Därför arbetar vi hårt för att förbättra miljön i varje del av vår tillverkning av tavlor. Vi använder miljöcertifierat bläck och återanvänder färgpatroner. 

Självklart är vårt fotopapper av högsta kvalitet och framtaget på ett så hållbart sätt som möjligt. Vi ställer ytterst hårda miljökrav på våra samarbetspartners. Vi hoppas kunna lämna över en lite bättre jord till våra barn och därför planterar vi fem träd i östra Afrika för varje tavla som säljs. Varje träd binder totalt ca 162 kg koldioxid under sin livstid och producerar under den tiden ca 2 kg syre per år.

Eftersom vi försöker arbeta hållbart har vi helt valt bort att erbjuda massproducerade ramar. (Överkurs: vill du veta hur mycket kol som binds och syre produceras av ett träd?) För dig som orkat läsa det här har vi en liten bonus: Miljörabatt2019 ger dig en rabatt på 50 kr i kassan.
Men varför har ni inga ramar, är en fråga vi ofta får.
Vi anser att ramar är något personligt. Att massproducera ramar till försäljning känns inte alls miljömedvetet. 
”Det finns ju andra material” kanske du tycker då. Låt oss prova hur dessa ser ut ur miljösynpunkt. Vilka övriga material står till buds? Plast? Aluminium? Stål? Glas? Inget av dessa material är bättre än trä ur miljösynpunkt. 
Det här är också orsaken till att vi valt bort canvas som material då det förutom bilden kräver en spännram. Förutom att vi slipper hugga ner nya träd för att tillverka ramar blir frakterna blir både lättare och mindre skrymmande. Det tjänar både naturen och vi alla på.
Därför rekommenderar vi våra kunder att återanvända ramar. Kanske har du en ram hemma till en tavla du tröttnat på. Du vet den där som står i garderoben. Vårt tips är att skaffa nytt innehåll och liv till den, gärna genom att köpa tavlor från oss så att vi tillsammans kan göra världen lite bättre. Alternativet kan vara att gå till närmaste loppis, kolla i någon secondhandbutik eller Facebookgrupp. Leta upp en gammal ram som känns bra, även om själva tavlan i ramen inte längre tilltalar dig.
Garanti
Självklart garanterar vi att de tavlor du köper av oss uppfyller våra höga krav. Skulle du var missnöjd av någon anledning så hör genast av dig och så ska vi gemensamt lösa eventuella problem. Du når oss enklast via epost: shop@tavlor.online eller via telefon 0733 82 37 17

Dina egna tavlor

Vi har även möjligheten för dig att använda dina egna bilder till tavlor, lägga på texter, montera ihop flera bilder med mera. Bara kontakta oss på Tavlor Online. För nog är det något visst med att ge bort tavlor i present. En bild som du själv fotograferat och designat. Bara hör av dig, vi är proffs på det här! Självklart kommer även dessa tavlor kommer att klimatkompenseras och med varje tavla följer ett e-certifikat.
Speciallösningar
Har du speciella behov i form av storlek eller material. Hör av dig. Vi kan lösa det mesta, på ett hållbart sätt!
Har du behov av bilder som är omöjliga att fånga med en kamera? Vi har ytterst skicklig personal som är proffs på bildbehandling och som kan skapa det mesta. Självklart klarar vi även att göra fotomontage eller att restaurera gamla eller skadade bilder.
Exempel på ett fotomontage:
Foto: Ellen Beijner fotomontage Roger M Carlsson
Du kan också göra tavlor av dina egna bilder.
Foto: Ellen Beijner fotomontage Roger M Carlsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 14 =